Modul OSIGURANJE

Osiguranje zgrade

Zakonska je obaveza upravitelja da je zgrada osigurana iz razloga da se spriječe potencijalni visoki troškovi u slučaju nastanka šteta na zgradama. Pri tome je nužno uzeti u obzir sve stvarno moguće rizike koje polica osiguranja mora pokrivati. Kako bismo ispravno adresirali taj problem, Domovoy ima individualni pristup potrebama svake zgrade vezano na procjenu rizika i osiguranje od istih. Također, dodatno smo posvetili posebnu pažnju sigurnosti zgrade kako bismo u zajedničkom dogovoru s vama suvlasnicima zaštititi vaše najbolje interese i imovinu.

Polica osiguranja

Polica osiguranja izrađuje se ovisno o procjenama rizika suvlasnika zgrade i najčešće je strukturirana po vrstama ili grupama šteta koje osiguranje pokriva. Uobičajene grupe šteta jesu:

  • Osiguranje od požara i vremenskih nepogoda
  • Osiguranje od izljeva vode
  • Osiguranje od loma stakla
  • Osiguranje od provalne krađe
  • Osiguranje od odgovornosti iz posjeda objekta i zemljišta
  • Osiguranje od potresa
  • Osiguranje od loma stroja

Antikorupcijska politika

Ideja Domovoya se temelji na strogoj tržišnoj i antikorupcijskoj politici. Iz tog razloga, mi ne uzimamo proviziju ili naknadu za suradnju s dobavljačima bilo kojeg tipa. U potpunosti smo otvoreni za suradnju i pozivamo sve osiguravajuće kuće da nam se slobodno jave za dogovor. Jedini preduvjet koji tražimo je striktno prihvaćanje naše antikorupcijske politike. Mi zastupamo interese naših klijenata i zgrada kojima upravljamo i u tom smislu ne odstupamo od milimetra. Svaka tvrtka ili dobavljač ima jednake šanse za suradnju s nama ukoliko nastupa profesionalno i u najboljem interesu naših klijenata.

Zainteresirani ste za naš program?

Da i želimo promijeniti upravitelja

Kako bismo vam olakšali prelazak u Domovoy, preuzeti ćemo na sebe svu potrebnu komunikaciju i proceduru s vašim dosadašnjim upraviteljem, a u svrhu nesmetanog prelaska na naše usluge.

Da, ali bismo zadržali trenutnog upravitelja

Ukoliko želite zadržati trenutnog upravitelja i koristiti naš program, to je sada sasvim izvediva opcija. Pripremili smo za vas poseban TIP/TOP program koji sadrži sve beneficije naših modula digitalizacije i razvoja zajednice.

Za sva pitanja i dodatne informacije o našem programu obratite nam se porukom ili telefonom na 01/4400377.