Modul PODRŠKA

Domovoy podrška

Kako bismo odgovorili na sve izazove koje naše zgrade mogu imati, Domovoy tim stoji na raspolaganju predstavnicima stanara kako bismo zajednički riješili eventualne probleme. Osigurali smo učinkovitu interventnu službu koja stoji na raspolaganju svim suvlasnicima i stanarima zgrade od 0-24h i koja na vašu dojavu dolazi u roku od svega nekoliko minuta. Korisnicima naših digitalnih servisa na raspolaganju je online služba koja ima odgovor na sve tehničke probleme vezane na upotrebu naših servisa.

Hitne intervencije na zgradi

Kako bismo pravodobno reagirali na neželjene incidente, tehničke probleme i kvarove u vašoj zgradi, naša interventna služba stoji vam na raspolaganju od 0-24h. Hitne intervencije pokrivaju slijedeće vrste problema:

  • Kvarovi i oštećenja instalacija
  • Osiguranje mjesta događaja (u slučaju provale, krađe ili oštećenja imovine)
  • Razni neželjeni incidenti
  • Dojava osobnog zaštitnog alarma
Dodatne usluge podrške

Domarska usluga

Domovoy nudi uslugu domara u vašoj zgradi na zahtjev. Sve popravke i intervencije u zgradi za vas će riješiti stručna osoba u vrlo kratkom vremenu. Dinamika i opseg intervencija u zgradi dogovaramo ovisno o vašim mogućnostima, željama i potrebama.

Rezervna lokacija

U slučaju ekstremnih događaja ili kvarova u vašem stanu osigurali smo za vas i vašu obitelj rezervnu lokaciju za privremeno stanovanje. Krizne situacije poput poplave, požara, oštećenja instalacija koje ne dopuštaju daljnji ostanak u stanu postaju naša briga.

Podrška na zahtjev

Svaka zgrada ima svoje specifičnosti, a suvlasnici različite zahtjeve, što se tiče podrške i potrebnih usluga. Kako bismo odgovorili na takve posebne zahtjeve, naš tim vam stoji na raspolaganju za rješenje koji ćemo kreirati sukladno vašem zahtjevu.

Zainteresirani ste za naš program?

Da i želimo promijeniti upravitelja

Kako bismo vam olakšali prelazak u Domovoy, preuzeti ćemo na sebe svu potrebnu komunikaciju i proceduru s vašim dosadašnjim upraviteljem, a u svrhu nesmetanog prelaska na naše usluge.

Da, ali bismo zadržali trenutnog upravitelja

Ukoliko želite zadržati trenutnog upravitelja i koristiti naš program, to je sada sasvim izvediva opcija. Pripremili smo za vas poseban TIP/TOP program koji sadrži sve beneficije naših modula digitalizacije i razvoja zajednice.

Za sva pitanja i dodatne informacije o našem programu obratite nam se porukom ili telefonom na 01/4400377.