Modul SIGURNOST

Sigurnost zgrade

Domovoy posebnu pažnju posvećuje visokoj razini sigurnosti suvlasnika i stanara. Iz tog smo razloga pripremili posebnu grupu usluga na zahtjev koja će vaš dom i ukućane dodatno zaštititi od svih rizika. Za vas i vašu obitelj pripremiti ćemo sigurnosnu procjenu i analizu rizika. Na temelju toga nudimo rješenja koja će vašoj obitelji pružiti maksimalnu brigu i sigurnost. Isto tako, vodimo posebnu brigu o starijim sugrađanima, maloljetnoj djeci i osobama s posebnim potrebama. Za njih smo osigurali rješenje za osobnu zaštitu koje ima tzv. gumb za paniku ili se može programirati da automatski šalje upozorenje u dojavni centar kod nesretnog slučaja ili neželjenog događaja.

Osobni zaštitni alarm

Kako bi vaši ukućani bili sigurni u svim situacijama, osigurali smo uređaje koji su osobni zaštitni alarm za neželjene situacije. Alarm može aktivirati korisnik samog uređaja u slučaju neposredne opasnosti kako bi zatražio intervenciju i pomoć. Osim toga, uređaj se također može programirati da sam dojavljuje potencijalno opasne situacije, a ujedno služi i kao “tragač” jer se u svakom trenutku na dojavnoj centrali može utvrditi njegova točna pozicija. Takav je uređaj namijenjen za sljedeće dobne skupine:

  • Samci i kronični bolesnici
  • Osobe treće dobi
  • Djeca i adolescenti

Strateški partneri

Kako bismo svojim korisnicima pružili vrhunsku profesionalnu uslugu iz domene sigurnosti, uspostavili smo partnerstvo s vodećim tvrtkama na tržištu za obavljanje poslova privatne zaštite i pružanja elektroničkih sigurnosnih rješenja. Nakon analize vaših potreba uputiti ćemo vas izravno na našeg partnera koji ima vodeću poziciju na tržištu u domeni vašeg zahtjeva ili problema.

Ponuda sigurnosnih usluga

Alarmni sustavi

Kako biste dodatno zaštitili vašu zgradu i stanove, pripremili smo za vas uslugu tehničke zaštite za svaki stan ili cijelu zgradu. Najkvalitetniji alarmni sustavi na tržištu spojeni na operativno dojavni centar od 0-24h, te interventnih mobilnih ekipa koje na dojavu alarma dolaze u roku od nekoliko minuta.

Video nadzor

Kako biste zaštitili svoju imovinu, osigurali smo za vas uslugu projektiranja i izvedbe profesionalnih sustava video nadzora uz izradu prateće dokumentacije i savjetovanja o zaštiti podataka. Naši će vam stručnjaci pružiti savjet i tehničku podršku pri izboru uređaja i načinu pohrane podataka.

Usluge privatnog dektetiva

Tražite li nedostupne suvlasnike ili nasljednike? Počinjena vam je šteta na imovini ili ste žrtva prevare koju je potrebno istražiti? Naši privatni detektivi stoje vam na usluzi u bilo koje doba kako bi zaštitili vas, vašu obitelj i imovinu. Obratite nam se s povjerenjem, diskrecija zajamčena.

Zainteresirani ste za naš program?

Da i želimo promijeniti upravitelja

Kako bismo vam olakšali prelazak u Domovoy, preuzeti ćemo na sebe svu potrebnu komunikaciju i proceduru s vašim dosadašnjim upraviteljem, a u svrhu nesmetanog prelaska na naše usluge.

Da, ali bismo zadržali trenutnog upravitelja

Ukoliko želite zadržati trenutnog upravitelja i koristiti naš program, to je sada sasvim izvediva opcija. Pripremili smo za vas poseban TIP/TOP program koji sadrži sve beneficije naših modula digitalizacije i razvoja zajednice.

Za sva pitanja i dodatne informacije o našem programu obratite nam se porukom ili telefonom na 01/4400377.