Poziv upraviteljima

Domovoy vas poziva na suradnju

Kako bismo svim zgradama omogućili naše usluge digitalizacije i razvoja zajednice, pozivamo ostale privatne upravitelje na suradnju. Vaši korisnici kojima upravljate sada mogu koristiti naše usluge digitalizacije i razvoja zajednice bez našeg upravljanja zgradom. Stoga vas pozivamo da nas kontaktirate kako bismo dogovorili detalje suradnje i slijedeće korake.

Beneficije za upravitelja

  • Digitalna platforma za suradnju sa predstavnikom suvlasnika i svim ostalim suvlasnicima zgrade
  • Alat za donošenje ključnih odluka i elektronsko glasovanje
  • Online video konferencijski sustav za komunikaciju
  • Online oglasna ploča zgrade

Beneficije za suvlasnike i stanare

Beneficije za suvlasnike i stanare

Online upravljanje

Suvlasnicima na raspolaganju stoje napredni digitalni alati za međusobnu online komunikaciju i upravljanje procesima zgrade. Sustav je transparentan i pristupačan svakom suvlasniku bez ograničenja.

Digitalno odlučivanje

Strateške odluke ne mogu čekati, stoga smo zgradama omogućili online sustav za odlučivanje. Suvlasnicima je time na raspolaganju efikasan proces donošenje odluka za upravljanje zgradom i bez sastajanja uživo.

Video sastanci

Održavajte video sastanke suvlasnika zgrade iz udobnosti svoga doma ili sa bilo koje trenutne lokacije na planeti. Napredni video konferencijski sustav za suvlasnike i stanare na raspolaganju je 365 dana u godini, od 0-24h.

Dodatne beneficije

Chat grupe

Osim grupne komunikacije za suvlasnike, naši korisnici mogu otvarati dodatne chat grupe sukladno temama diskusije ili za potrebe raznih grupa koje imaju potrebu surađivati. Samo je nebo granica.

Online oglasna ploča

Transparentni pristup upravljanju nema alternativu. Stoga sve odluke, godišnji izvještaji i ostala dokumentacija vezana na upravljanje zgradom dostupna je na online oglasnoj ploči vaše zgrade od 0-24h.

Tehnička podrška

Kako bismo našim korisnicima olakšali upotrebu digitalnih alata, Domovoy tehnički tim stoji vam na raspolaganju od 0-24h. Za sve probleme, pitanja ili asistenciju obratite se porukom na .

Zainteresirani za suradnju?

Za sva pitanja i dodatne informacije o našem programu obratite nam se porukom ili telefonom na 01/4400377.