Pregled infrastrukture

Digitalni servisi

Kako bi svi servisi koji su na raspolaganju za naše članove imali visoku dostupnost (preko 99.9%) sa što je manje moguće ispada, dizajnirali smo i izveli infrastrukturu koja je robusna i stabilna kako bi bila u mogućnosti podržati visoku razinu dostupnosti i opterećenja. Domovoy serverska infrastruktura smještena je u podatkovnim centrima naših partnera na više zasebnih lokacija. Povrh toga, naš Domovoy tehnički tim stoji vam na raspolaganju 0-24h za sva tehnička pitanja i eventualne probleme vezane na korištenje naših digitalnih servisa.

Domovoy infrastruktura

Domovoy IT infrastruktura

Alati za suradnju

Domovoy alati za suradnju

Alati za suradnju

Za uspješnu online komunikaciju i suradnju timova, našim su članovima na raspolaganju alati sa svim potrebnim funkcionalnostima kako na desktop tako i na mobilnim uređajima. Suvlasnici zgrada i ostali timovi zajedno surađuju i odlučuju online kroz tematske grupe bez potrebe za sastajanjem. Svi dokumenti distribuiraju se svim članovima grupa i uvijek su dostupni u online repozitoriju. Komunikacija između članova tima može biti chat ili video konferencijska, ovisno o potrebama i željama timova. Alat je vrlo intuitivan i jednostavan za korištenje, te ne iziskuje gotovo nikakvo vrijeme prilagodbe ili učenja. Vaši timovi mogu već danas krenuti sa suradnjom i odmah biti fokusirani se na rezultate.

Što donosi digitalna zgrada?

Email adresa na zagreb.ee domeni

Suvlasnicima zgrada kojima upravljamo na raspolaganju stoje napredni digitalni alati za međusobnu online komunikaciju i upravljanje procesima zgrade. Sustav je transparentan i pristupačan svakom suvlasniku bez ograničenja.
Svaki Domovoy član dobiva e-mail adresu na domeni zagreb.ee () kojom ujedno ostvaruje pristup alatima za suradnju. Za svakog je člana osigurano 30 GB email prostora zajedno sa pristupom online disku za pohranu podataka.

G suite napredni alati

G suite aplikacije

Alat za online suradnju timova

Ostanite u online komunikaciji sa ostalim suvlasnicima kroz chat, razmjenjujte dokumente ili timske zadaće koje je potrebno izvršiti. Održavajte video sastanke suvlasnika zgrade ili radnih timova iz udobnosti svoga doma ili sa bilo koje trenutne lokacije na planeti. Napredni video konferencijski sustav za suvlasnike i stanare na raspolaganju je 365 dana u godini, od 0 do 24h. Možete koristiti stolni kompjutor, aplikaciju za tablet ili mobitel, ovisno o vašem trenutnom rasporedu i lokaciji na kojoj se nalazite.

Institut za urbani razvoj Domovoy